Nitracanis 2011, Slovensko

21.11.2011 14:59

Po kratší pauze jsme o víkendu s Fifinkou vyrazily do výstavních kruhů směr Slovensko. Těšila jsem se na pohled zcela neznámých zahraničních rozhodčích, v sobotu posuzovala paní Tatiana Nikonorova, netuším odkud, katalog uváděl mně neznámou zkratku ROS, někdo říkal, že je Běloruska. V neděli posuzoval poněkud mrzutý pán Milivoje Uroševič ze Srbska. Posuzováno obou se zdálo korektní, ani v jednom případě však nedošlo na měření miniatur a na kontrolu tetování. Srbský rozhodčí to sekal jako Baťa cvičky, asi chtěl být brzy doma, často nebylo pro diváky vůbec zřejmé, kdo vyhrál třídu.

 

WUT JWW 2011, JCh. CZ Sensatsia Pitera Takaya FifaKonkurence nebyla nikterak veliká, v sobotu 9 dlouhosrstých trpaslíků a v neděli dokonce jen 7. Značné procento vystavovatelů pocházelo z Čech a psi slovenských majitelů stejně měli více či méně český původ. Perličkou bylo obsazení dlouhosrstých standardů, kdy byl na něděli přihlášen jeden jediný a ten si, chudák, odnesl jen VD.

 

Fifinka první výstavní den porazila krásnou červenou hojně otitulovanou Oklahomu Anamsunamon a získala svého prvního CACIBa, v neděli si holky pořadí prohodily a odcházely jsme s reservou. Máme tedy dobře zaděláno na šampionáty 2 států a uvidíme, co přinese příští výstavní sezóna, do které bych ráda začlenila Fifinčin první vrh. Ještě nejsem zcela rozhodnuta, ale pravděpodobně pojedeme na krytí do Finska. Pokud byste někdo měl zájem o naše potomstvo zcela nepříbuzné na české linie, ozvěte se, prosím, zavčasu. Mám nějaké poptávky ze zahraničí.

Vyhledávání

Kontakt

LUCIE KOPCOVÁ T.G.Masaryka 623, 565 01 Choceň + 420 603 515 788 (O2)