Od každého něco

09.06.2014 13:22

Jako obvykle, když něco zanedbáte, nevíte pak co dříve a kde vůbec začít... U nás mnoho psích i soukromých novinek. Tak vše alespoň ve zkratce:

1/ Fifinka - s Fifinkou jsme se letos zaměřily na polské výstavy. Konkrétní výsledky naleznete přímo na Fifinčiné stránce. Posledních pár výstav proběhlo už výhradně ve třídě šampionů a letošní bilance je 3x CWC, pár CACIBů a BOSů.

2/ Štěňátka - vzhledem k tomu, že se mi nepodařilo vybrat Fifince ženicha, který by zcela odpovídal mým představám nebo u těch vhodných zahraničních se nepodařilo vše v potřebném termínu zorganizovat, zatím žádná štěnátka nesjou v plánu. Uvidíme, jestli se odhodlám k zimnímu vrhu na začátku roku 2015. V tom případě by byl ženich určitě finský černopálený. 

3/ Fifinčiné odchovy - dělají mi ohromnou radost. Po Fifince je jeden červený vrh a jeden znakatý (výhradně v majetku zahraničních chovatelů). Všechna štěňátka rostou do krásy, červený Johnnie Walker boduje na každé výstavě, kde se ukáže a je už dokonce CHOVNÝM PSEM, slečny, těšte se ;-) V Maďarsku žijící hnědopálený Kairos má už splněny podmínky pro titul Junioršampion Maďarska a černá tygra Kirké žijící v Norsku má za sebou svou výstavní premiéru v KRÁLIČÍM rázu a to hned s výsledkem BOB (nejlepší z plemene), kromě toho také úspěšně absolvovala barvářské zkoušky.

 

4/ Drsnosrsté odchovy - králičí Innocent Beauty se stala nejlepší fenou plemene BOS na letošní klubové výstavě v Kochánkách. Ještě krátce před tím stačila odchovat svá první štěňátka.

5/ A svůj první vrh odchovala i černopálená drsnosrstá Barča. Povedli se jí 2 kluci a jeden velmi nadějný černopálený dost dobře možná i králičí klučík je k dispozici.

Pokusím se během dohledné doby jednotlivé bodíky upřesnit a doplnit fotkama ;-)

Vyhledávání

Kontakt

LUCIE KOPCOVÁ T.G.Masaryka 623, 565 01 Choceň + 420 603 515 788 (O2)